La diferència metafísica en la idea de Déu en Descartes - Nonell Merlo, Joan (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2017)
L'objectiu d'aquest article és reseguir el paper de la Idea de Déu en la metafísica cartesiana, tot diferenciant-lo de la lectura heideggeriana posterior, que comporta una unificació del subjecte pensant i la totalitat, i impedeix repensar la diferència entre totes dues realitats.