Les coses no deixen existir el món. - Villar Pujol, Manuel (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2017)
El Nou Realisme és la proposta de Markus Gabriel per renovar el discurs metafísic i alhora defensar-lo d'aquells que han dictat la mort de la flosofia.