Com deixem de ser humans? - Tubert i Mascort, Pau (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2017)
Es tracta de "Com deixem de ser humans?", de Pau Tubert i Mascort (alumne de l'Institut Cassà de la Selva), un dels textos premiats a la Jornada de Filosofia de Girona 2016 (filo.segirones.cat/jf16).