Barcelona Pensa: infants i joves en el caminar filosòfic - Lafarga Magro, Alba; Reverendo Mascort, Albert (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2017)
Reflexió sobre l’impacte de la filosofia en els infants i joves a partir de l’experiència del Festival Barcelona Pensa.