Mira-t'ho així... Unes notes metafilosòfiques de la mà de Wittgenstein i Simmel - Defez, Antoni (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2017)
En contra del supòsit que existeix un coneixement específicament filosòfic, i en contra també de la idea que la filosofia dóna respostes, el Wittgenstein madur afirmava en més d'una ocasió que ell només pretenia oferir imatges, símils per tal d'ajudar a pensar. És a dir, imatges, símils que permetin mirar-se les coses d'una altra manera, una manera que desfaci els malentesos en què ens fa caure la nostra deficient comprensió del llenguatge.