Conèixer? Conèixer què? Conèixer qui? Conèixer-se? - Pàez Blanch, Raimon (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2017)
L'article planteja una sèrie de preguntes entorn a la qüestió del conèixer i pretén encetar un debat respecte el paper de les emocions en l'àmbit del coneixement. Planteja objeccions a la identificació planera de coneixement amb coneixement objectiu en el sentit de ciència, i més específicament, de ciència natural de format matemàtic.