L'algoritme que salvarà la vida d'un ruc. - Villar Pujol, Manuel (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2017)
Pretén ser un plantejament crític d'una forma de filosofia que descuida el paper que  les emocions i els sentiments tenen en l'àmbit del coneixement, sobretot pràctic.