Convocatòria desena mostra de Fotofilosofia - Beltran, Jordi (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2016)
Per tal de celebrar la Jornada Mundial de la Filosofia de 2016 (UNESCO, novembre) es convoca la Mostra de fotofilosofia. L’objectiu és enriquir el pensament filosòfic a secundària tot aprofitant la creativitat de l’alumnat i cercant noves formes de col·laboració entre els departaments de Filosofia dels instituts. La Mostra pretén aplegar “espurnes de pensament” fetes per alumnes de secundària expressades en una fotografia digital acompanyada d’un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia.