En un futur, serem humans? - Díaz, Dani López (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2016)
L'article analitza la definició d'humà per tractar de veure si s'està produint la deshumanització de l'ésser davant l'avenç imparable de les noves tecnologies.