Així parlà el Gat de Schrödinger - Rodas Barceló, Albert (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2016)
“És evident que hi ha un sol arbre, i que tot assumpte d’imatges és un conte de fades” Erwin Schrödinger