Creativitat, credulitat i el concepte de naturalesa humana en Nietzsche. - Pujol, Manuel Villar (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2016)
L'article intenta reflexionar sobre el paper de la creativitat i la credulitat tenen en el text de Friedrich Nietzsche "Sobre veritat i mentida en sentit extramoral" i com són dos elements bàsics en què es fonamenta la naturalesa humana.