Què pot aportar una disciplina com l’antropologia social a la nostra concepció filosòfica de l’home? - Romero Ruiz, Jaume (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2016)
A partir d'una conferència donada pel professor Manel Delgado aquest estiu es fa una reflexió sobre les aportacions que pot fer l'antropologia social i cultural a la filosofia així com les aportacions que fan a la nostra disciplina d'altres fonts de coneixement empíric.