El problema que som - Pàez Blanch, Raimon (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2016)
L'article vol deixar constància del problema que suposa la tasca de "pensar l'home" proposada en el monogràfic del FILOSOFIA, ARA !. És més una declaració "d'intencions", que no un text que presenti una tesi forta entorn a què sigui l'humà. Ve a se una mostra de l'actitud filosòfica indispensable per atansar-nos a l'empresa de posar-nos en qüestió a nosaltres mateixos en insistir en la "pregunta per l'home".