Possibles tesis sobre la crisi de la veritat - Ordi Fernández, Joan (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2022)
Cal enfocar filosòficament el fenomen sociològic de la crisi de la veritat. Hi estan implicades qüetions fonamentals relatives a la veritat i al llenguatge, ja que il·luminen la condició humana en general.