A favor del veganisme - Llobera i Trias, Ignasi; Singer, Peter (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2021)
Peter Singer va publicar aquest article a Free Inquiry l’any 2007, trenta anys després de publicar el seu Animal Liberation, on l'autor ja proposa fer-se vegetarià o vegà per minimitzar el patiment animal. Segons l’autor, el fet que els animals no humans també pateixin implica que cal tenir en compte els seus interessos des del punt de vista moral. A continuació hi trobareu la traducció al català del seu article “A Case For Veganism”. Aquest breu article situa ràpidament la qüestió filosòfica alhora que sintetitza i actualitza el punt de vista de l’autor. Cal tenir en compte que les dades que s’ofereixen a l’article fan referència als Estats Units d’Amèrica i al 2007. Per a un tractament més desenvolupat i actualitzat de la qüestió, Peter Singer publicarà durant el tercer trimestre de 2020 el seu nou llibre titulat Why vegan? Agraïm a l’autor i a la revista Free Inquiry que ens hagin cedit els drets per traduir el present article al català i per publicar-lo a Filosofia Ara! Revista per a pensar. Published by permission of FREE INQUIRY Magazine, the journal of the Council for Secular Humanism (U. S.).