L' evoluci`´ó dels paradigmes ambientalistes (1960-2020) - CALBO ANGRILL, JOSEP (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2021)
Aquest article fa una mirada històrica als diversos parardigmes i grans moments que han marcat l'evolució de la preocupació pel medi ambient des dels anys 60 del segle passat fins al present.