A favor d’una educació en valors, tecnologia i medi ambient - Pujol, Manuel Villar (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2021)
L'article pretén ser una proposta de reintroducció de matèries de reflexió sobre la tecnologia i el medi ambient en l'àmbit curricular de la filosofia en secundària obligatòria.