Judith Shklar o les arrels de l’escepticisme modern en la teoria de la justícia - Nonell Merlo, Joan (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2020)
L'article és una breu aproximació a l’ús que la filòsofa jueva Judith Shklar fa de l’escepticisme, entès com a eina metodològica, en la seva investigació sobre la injustícia, per aclarir no només les influències que rep de Montaigne, sinó també la lectura que en resulta de l’aplicació de l’escepticisme a les propostes filosòfiques de les teories sobre la justícia de Plató, Sant Agustí i Rousseau, i com aquesta lectura situa la nostra autora en el marc de les filosofies de la prudencialitat.