"Master Class" de filosofia a Girona - Serra Besalú, Xavier (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2019)
Des de gener del 2019, a la ciutat de Girona, s'estan impartint unes Master Class de filosofia, obertes a la ciutadania. Els ponents són docents universitaris o persones de prestigi o que han tingut èxit en el seu treball en favor de la filosofia. Aquí s'exposa breument el què i el per què, i una mica el com.