El projecte "Atena": un llibre de textos de filosofia - Atena, Grup (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2019)
Atena és un llibre de textos de filòsofs i de filosofia. Ho ha estat des del seus orígens (l’any 1994 amb el títol de Minerva commemorant la famosa òliba filosòfica) i continua sent-ho també actualment (Atena. Lectures de filosofia de Batxillerat). Atena segueix en aquest plantejament les recomanacions de Kant (són el seu lema a les seves primeres pàgines): «no podem parlar de filosofia, sinó de filosofar», tenint sempre en compte que, «no podem aprendre a filosofar si no és exercint i fent ús un mateix de la pròpia raó».