Noesi: l’inexcusable deure ètic del fet de pensar - Barredo, José Vidal González (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2019)
Presentació del nou llibre “Noesi” amb els textos de l'examen d'Història de la Filosofia de Selectivitat. Es diferencia d’altres llibres similars que ja existeixen, es reflexiona sobre la situació actual de l’ensenyament, la didàctica i el sentit que avui en dia pot tenir fer filosofia.