Què vol dir ser humà? No ho preguntis - Nussbaum, Martha C.; Llobera i Trias, Ignasi (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2019)
No ens adonem del problema de la que ens donem a nosaltres mateixos perquè el nostre narcisisme és total. El següent text correspon a un article que Nussbaum publicà a The New York Times el 20 d’agost de 2018, on avança el tema del seu proper llibre: desenvolupar la seva teoria ètica en relació als animals basant-se en el seu enfocament de les capacitats. Aquest és un dels pocs textos de Nussbaum que ha estat publicat en traducció catalana. La majoria del seus llibres es troben, això sí, en traducció castellana. Agraïm a l’autora que ens hagi cedit els drets per traduir i publicar aquest article a Filosofia Ara! Revista per pensar.