Maig del '68: la revolució inacabada. - Muntadas Figueras, Borja (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2019)
En quin sentit, podem dir que maig del ’68 va ser una revolució? Va ser una revolució o va ser un procés revolucionari? Ens decantem més per la segona opció, en el sentit que la noció de subjecte polític es va posar entredit en el mateix procés, i no hi va haver una voluntat de prendre l’Estat. Diem doncs, que va ser un esdevenir revolucionari que fugia de qualsevol model estabilitzador.