De debò existeixen les idees platòniques? - Escaño Rodríguez, Anna (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2019)
Ramón Alcoberro ha fet una xerrada a la biblioteca Carles Rahola de Girona parlant sobre Plató i les idees. És doctor de filosofia per la UB i antic professor de la UdG. Té una plana web de filosofia molt coneguda i acaba de publicar un llibre: Platón a RBA. Us presento el meu resum de la conferència.