Ernst Tugendhat, ètica i deliberació - Villar Pujol, Manuel (Filosofia, ara! Revista per a pensar, 2018)
Aquest treball pretén ser la presentació d’una experiència pedagògica iniciada el curs 2008-2009 a l'assignatura d'´Educació Cívico-Ètica, que amb diferents denominacions i alguns canvis, ha arribat fins a aquest curs. Les reflexions que hi trobareu giren al voltant d´un llibre del filòsof Ernst Tugendhat, El llibre del Manel i la Camil·la.