La migració del sublim
Paraules clau:
sublim, estètica, revolució, bellesa, xarxes socials, migracióResum
Aprofitant l’avinentesa d’aquest monogràfic sobre les revolucions que la revista planteja, es presenta en aquest text una proposta de migració conceptual que s’ha vingut percebent al llarg dels darrers temps, justament en un període en el qual la revolució tecnològica i de les xarxes socials ha comportat transformacions mai vistes i, ni tant sols imaginables, fa escassos anys. L’enfoc textual no versa, però, al voltant dels aspectes tècnics de la qüestió, sinó d’un concepte molt concret com és el de “sublim”, un vocable estètic que, com moltes altres coses, no és independent de les revolucions humanes.
Descàrregues
Referències
PARDO, J.L. (2016). Estética de lo peor: de las ventajas e inconvenientes del arte para la vida. Madrid: Pasos Perdidos.
KANT, I. (2004). Crítica de la facultat de jutjar. Barcelona: Edicions 62.
VILAR ROCA, G. (2017). Precariedad, estética y política. Almería: Círculo Rojo Editorial.
Publicades
Com citar
Número
Secció
Llicència
L'edició electrònica - i, eventualment, impresa - d'aquesta Revista es realitza amb el suport de l'"Associació Filosofia, Ara", sent necessari citar-ne la procedència (revista "Filosofia, ara!", filoara.cat), en qualsevol reproducció d'un article (parcial o total).
Excepte indicació contrària, tots els continguts de l'edició electrònica es distribueixen sota una llicència d'ús i distribució "Creative Commons Reconeixement-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional" (pot consultar des d'aquí la versió informativa i el text legal de la llicència). Aquesta circumstància s'ha de fer constar expressament, i d'aquesta manera, quan es reprodueixi o sigui el cas.